miércoles, 13 de enero de 2016

Presentació del Blog


La Flora de les Illes Balears

Aquest Blog tracta sobre les espècies vegetals que podem trobar a les Illes Balears, ja bé siguin espècies autòctones, endèmiques, introduïdes, invasores, etc. Va especialment dirigida als alumnes de 3r d'ESO i s'inclou dins del Bloc 3. La biodiversitat al Planeta Terra

L'Objectiu és que els alumnes puguin aprendre les espècies més característiques de les Illes, així com un coneixement sobre el seu nom comú, científic, hàbitat on viuen, de si es troben en perill, entre d'altres aspectes.

D'aquesta manera, l'estudi de les plantes pròpies de les illes pot emprar-se com a una activitat complementària en aquells cursos de secundària que continguin l'estudi del regne vegetal dins del seu currículum.

Durant el desenvolupament d'aquest blog, s'aniran introduïnt entrades sobre espècies remarcades o hàbitats d'interès de manera que es valorin casos concrets on la flora de les illes tingui un paper significatiu.

Com a tasca adjunta als continguts d'aquest Blog, s'ha desenvolupat una WebQuest de plantes endèmiques, amb l'objectiu de que els alumnes treballin una espècie en concret i obtinguin informació sobre varis aspectes relacionats amb la seva biologia.

Enllaç WebQuest: http://www.webquestcreator2.com/majwq/ver/ver/13395

Dins de l'apartat de Recursos, s'ofereixen tota una sèrie de fonts d'informació relacionats amb les plantes de les Illes Balears.

No hay comentarios:

Publicar un comentario